RSCA op winterstage naar het Tunesische Tabarka

Tabarka

Sporting trekt vrijdag op winterstage. Paars-wit reist voor 10 dagen af naar Tabarka, Tunesië. Samen met het ‘Office National du Tourisme Tunisien’ organiseert RSCA de winterstage in het sportresort ‘La Cigale’ in Tabarka. De stage zal plaatsvinden van 5 januari tot en met 14 januari.

Oefenmatch tegen Al Ahli

RSCA zal er zich voorbereiden op de confrontatie met Union in de beker en de herstart van de competitie volgend op de stage. Naast trainingen staat er in Tunesië ook een oefenwedstrijd gepland tegen Al Ahli SC, regerend kampioen en dertienvoudige titelwinnaars uit Tripoli, de hoofdstad van buurland Libië.

De stage live op Mauve TV

Supporters hoeven niets van de stage te missen vanop het thuisfront dankzij Mauve TV. Je kan er de oefenwedstrijd live volgen, maar ziet er ook exclusieve beelden van achter de schermen en gesprekken met de spelers. 

Nog geen Mauve TV? Voor slechts €25 heb je een volledig jaar toegang tot alle livestreams en video’s op het platform, inclusief Dream Big en de documentairereeks MAUVE. Daarvan verschijnt komende maandag ook de meest recente aflevering met Yari Verschaeren in de hoofdrol. Je kan je toegang op Mauve TV ook kopen als onderdeel van een Mauve+ Silver of Mauve+ Gold membership. Met zo’n membership heb je naast Mauve TV - onder andere - ook voorrang op de ticketverkoop voor de competitiewedstrijd tegen Union.

Koop Mauve TV

Links:

Lees verder