RSCA en Gemeente Anderlecht heropenen vaccinatiecentrum in het Lotto Park

Vaccination center

Vandaag heropenden RSC Anderlecht en de gemeente Anderlecht samen met de GGC het vaccinatiecentrum in het Lotto Park. De club neemt met veel plezier haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op en stelt, na de succesvolle campagne van het voorjaar, opnieuw haar stadion ter beschikking.

In maart opende het vaccinatiecentrum voor het eerst haar deuren. Toen werden er maar liefst 75 500 vaccins gezet door 150 medewerkers. Nu heropenen de deuren, en verwelkomen we in het stadion opnieuw alle volwassen Brusselaars voor hun derde prik, of voor een eerste prik voor Brusselaars die er nog niet toe kwamen zich te vaccineren. Zo zullen er ongeveer 5 000 Brusselaars per week in het stadion kunnen passeren voor een prik. Eén van de eersten die vandaag een boostershot kregen, was burgemeester Fabrice Cumps. 

"Vaccinatie is en blijft een belangrijke manier om uit deze crisis te geraken. Daarom slaan de gemeente en RSC Anderlecht opnieuw de handen in elkaar voor deze grootschalige samenwerking”, zegt Anderlechts burgemeester Fabrice Cumps. Ook Peter Verbeke, sportief directeur van RSC Anderlecht, schaart zich vol achter deze samenwerking. “Onze club neemt zijn verantwoordelijkheid en stelt het stadion opnieuw ter beschikking van de vaccinatiecampagne. We zijn blij om te kunnen bijdragen aan de bescherming van de Brusselaars.

We nodigen alle Brusselaars uit om hun steentje bij te dragen om het virus klein te krijgen, en een afspraak te maken in een vaccinatiecentrum.

Lees verder