RSCA X ARTE X JOMA

RSCA X ARTE X JOMA

RSC Anderlecht x Arte x Joma slaan de handen in elkaar en versmelten de inspirerende kracht van mode en voetbal. Een viering van twee culturen en de verbindende kracht van hun communities.

De samenwerking uit zich in een exclusieve capsulecollectie en een exclusief voetbalshirt. De capsulecollectie combineert de esthetiek van Arte met het unieke DNA van RSCA. Het exclusieve Joma shirt zal gedragen worden tijdens de galawedstrijd tegen het prestigieuze Olympique Lyonnais.

RSC Anderlecht staat voor verbinding en diversiteit. Het is die inclusieve cultuur die de ruimste fanbase van het land bindt. Met samenwerkingen als deze wordt de wereld van RSC Anderlecht nog verruimd binnen en buiten de voetbalcultuur. 

Arte is een premium Belgisch modelabel dat zijn inspiratie haalt uit de streetwearcultuur. Het vertaalt verschillende artistieke en culturele referenties in eigentijdse collecties. De collectie bestaat uit een exclusief voetbalshirt, een tracksuit, een T-shirt, een longsleeve, een polo T-shirt en een sjaal.

RSC Anderlecht zal aanstaande zaterdag in het exclusieve shirt aantreden in de galawedstrijd tegen Olympique Lyonnais. Maandag 18 juli wordt de volledige capsulecollectie gelanceerd. Deze is online verkrijgbaar bij zowel Arte als de officiële fanshop van RSC Anderlecht.

Lees verder