Shirts Rensenbrink leveren €16.907 op voor het goede doel

Zondag speelden alle spelers van RSCA tegen Moeskroen met de naam Rensenbrink op het shirt. Als eerbetoon aan Robbie Rensenbrink, die eind januari overleed. Deze unieke matchshirts werden nadien in samenspraak met de familie Rensenbrink op matchwornshirt.com geveild voor het FEFA-project ondersteund door RSCA en de stad Anderlecht. De veiling bracht in totaal €16.907 op. Het meest gegeerde shirt was dat van Vincent Kompany. Zijn truitje leverde maar liefst €6000 op.

"Heel erg bedankt aan de familie Rensenbrink, RSCA en de staff voor deze bijdrage. Bovenop de erkenning voor ons werk, zorgt dit voor extra mogelijkheden om te investeren in de jeugd en om nieuwe projecten te ontwikkelen. Altijd in het belang van Anderlecht, Brussel en de jongeren", licht Julien Cuxax, de coördinator van FEFA, toe.

Bedankt aan de familie Rensenbrink voor hun medewerking en uiteraard ook aan alle supporters die deelnamen aan de veiling. Jullie vinden meer informatie over FEFA en de projecten waarmee ze de Brusselse jongeren steunen op hun website.

Lees verder