RSC Anderlecht verwelkomt Brusol als exclusieve sponsor

Het komt niet meteen als een verrassing: nadat Brusol en RSCA eerder al de paars-witte club stevig vergroenden, investeert Brusol nu ook in een breder partnership met de grootste Brusselse voetbalclub. Voor minstens twee seizoenen zullen RSC Anderlecht en Brusol samenwerken als partners.

Brusol, een initiatief van EnergyVision, is gespecialiseerd in energie-efficiëntie en hernieuwbare energie. Met installaties van zonnepanelen dragen ze een meer dan bescheiden steentje bij aan een groener Brussel. De daken van het Lotto Park en de RSCA Youth Academy werden zo onlangs voorzien van ongeveer 6000 m² aan zonnepanelen. In totaal heeft RSC Anderlecht daarmee een volledig voetbalveld aan zonnepanelen, voldoende voor het jaarverbruik van 250 Brusselse gezinnen.

“Met dit partnership willen we onze merkbekendheid vergroten en nieuwe projecten aantrekken via het brede draagvlak van een Brussels instituut als Anderlecht. We zijn ervan overtuigd dat RSCA voor ons een echte springplank kan zijn.”, aldus Koen Decourt, oprichter van Brusol.

Jos Donvil, CEO van RSC Anderlecht, vult aan: “Wij zijn bijzonder blij met deze op en top Brusselse samenwerking en kijken ernaar uit om samen met Brusol hun businessdoelstellingen te realiseren!”

Lees verder