Limited edition shirt ter ere van Paul Van Himst

Paul Van Himst wordt 80 jaar. Een icoon van de club, de verpersoonlijking van champagnevoetbal, één van de allergrootsten uit 115 jaar clubgeschiedenis.

Zijn verjaardag wordt gepast gevierd. Nu zaterdag 7 oktober speelt RSCA in een limited edition shirt. Een JOMA-heruitgave van de stijlvolle witte shirts waarin Paul Van Himst zich tussen de wereldsterren van zijn generatie voetbalde.

Shop het limited edition shirt nu online of koop het vanaf zaterdag in de fanshop

Het shirt, met stijlvolle kraag, is wit, symbool voor elegantie en flair. ‘De enige juiste kleur voor een maillot’ aldus Van Himst. Ook shirtsponsors DVV en Napoleon Sports zullen voor de wedstrijd tegen KV Mechelen volledig in het wit gedrukt worden, ter ere van Pol.

Centraal op de borst prijkt het logo van het toenmalige RSC Anderlechtois. Vooraan in de hals werden subtiel de initialen van PVH verwerkt, een eerbetoon aan de Gouden Schoen van de Eeuw. In de nek staat het unieke serienummer van elk shirt gedrukt.

En hoewel het shirt teruggrijpt naar het verleden, beleef je het ten volste met de technologie van nu. Supporters kunnen hun limited edition shirt met hun smartphone ter hoogte van het logo aanraken. Zo komen ze op een webpagina terecht waar ze de rijkgevulde carrière van Paul herbeleven aan de hand van 80 unieke beelden. 

Shop het limited edition shirt nu online of koop het vanaf zaterdag in de fanshop

Lees verder