MAUVE TV, het beste van RSCA voor én achter de schermen

Het nieuwe videoplatform bundelt livestreams, documentaires en exclusieve interviews.

MAUVE TV is voortaan de thuishaven voor elke RSCA-fan die zijn of haar favoriete club op de voet wil volgen. Je vindt er livestreams van wedstrijden, documentaires, exclusieve interviews, ongezien archiefmateriaal, en veel meer. 

Fans zullen dus ook kunnen afstemmen op MAUVE TV voor de livestreams van de komende vriendschappelijke wedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Je kan er nu ook al de volledige twee seizoenen van de documentairereeks MAUVE, de fly-on-the-wall documentaire die de eerste ploeg volgt, en de FIFA Academies-reeks over de jeudopleiding van Neerpede bekijken.

Een greep uit het aanbod:

Op MAUVE TV bekijk je de komende weken live alle vriendschappelijke wedstrijden en galamatchen, voorzien van tweetalige commentaar.

  • RSC Anderlecht – STVV (25/6 - 17u, Neerpede)
  • GALAMATCH RSC Anderlecht – Olympique Lyonnais (16/7 - 20u, Lotto Park)
  • Andere oefenwedstrijden worden later aangekondigd

MAUVE. Bekijk alle 8 afleveringen over de afgelopen 2 seizoenen en de 4 specials 'BXL', 'Neerpede', 'Zij zijn Anderlecht' en 'Sambi #4800'

FIFA ACADEMIES FIFA FILMS wijdde een intrigerende documentaire van drie afleveringen aan de wereldvermaarde jeugdopleiding van Neerpede. Met getuigenissen van onder meer Romelu Lukaku, Youri Tielemans, Vincent Kompany en Leander Dendoncker.

De eerste kennismaking met de nieuwe coach van RSC Anderlecht. Een exclusieve blik achter de schermen bij de nieuwe transfers. Diepte-interviews met het bestuur en andere protagonisten van de club. Die bekijk je op MAUVE TV.

De persconferenties van coach en spelers volg je live op MAUVE TV.

Een blast from the past uit het archief, met nu al de documentaire '100 jaar RSCA' uit 2008.

MAUVE TV is beschikbaar voor alle fans met het membership MAUVE+ of MAUVE+ GOLD.

Lees verder