Jeugdspelers bezoeken Romelu in Milaan voor zijn 30ste verjaardag

ROMELU INTER

Neerpede meets Neerpede. De U12 van Sporting sprong vrijdagavond op de bus vanuit Brussel met bestemming Milaan. Met in hun rugzak: verjaardagswensen én een speciaal shirt voor Neerpede-product par excellence Romelu Lukaku. 

Ter gelegenheid van Big Rom’s dertigste verjaardag, woonden onze spelers en staf van de U12 de wedstrijd Inter-Sassuolo bij. Ze waren er getuige van een 4-2 overwinning en twee doelpunten van Romelu. Romelu maakte na de wedstrijd ruim een uur vrij voor een uitgebreide ontmoeting met onze jeugdspelers in het Giuseppe Meazza stadion. Een ontmoeting die hoe dan ook een fantastische en inspirerende ervaring werd voor onze Neerpede spelers, maar ook bol stond van de symboliek. Zowat alle jeugdploegen van Neerpede vieren immers al weken hun zeges met hetzelfde gebaar als Romelu. Zo steken ze hun rolmodel een hart onder de riem nadat Lukaku eerder in het seizoen met racistische beledigingen af te rekenen kreeg tijdens een wedstrijd tegen Juventus.

Onze U12 speelden zondag ook nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen hun leeftijdsgenoten van Inter op het Konami Youth Development Centre. Ze stapten na een 2-3 zege opnieuw de bus op richting Brussel.

Lees verder