Bekijk Dream Big op Mauve TV

Dream Big - Tristan Degreef

Dream Big is nu te zien op Mauve TV. De eerste vijf afleveringen van een reeks gewijd aan jonge spelers die worden opgeleid op Neerpede. Ze vertellen over hun dromen en hun dagelijks leven in een van de meest gerenommeerde opleidingscentra.

In aflevering 1 vertelt Tristan Degreef hoe hij vorig jaar plots de kans kreeg om zich te bewijzen bij de grote jongens. In aflevering 2 maak je kennis met de broers Alonzo en Nunzio Engwanda. Een aflevering vol broederse rivaliteit, liefde voor basketbal en paars-wit, en grote dromen. De derde aflevering richt zich op Michiel Haentjens, een veelbelovende keeper die een knappe kop combineert met goede voeten en straffe handen.. Het hoofdpersonage in de vierde aflevering is Terry Van de Ven, wiens droom het is om zijn debuut te maken voor RSCA en op een dag met België op het WK te spelen. De laatste aflevering van de serie is gewijd aan Anas Tajaouart, die van plan is om zijn stempel te drukken bij Sporting, waar hij ervan droomt om zijn eerste stappen in het eerste elftal te zetten.

Toegang tot Mauve TV heb je al vanaf €25 per jaar of €2,5 per maand (12 maanden). Of kies voor een membership met een resem andere voordelen zoals voorrang op tickets, een exclusief shirt of VIP-ervaringen

WORD MEMBER

Lees verder