(LIVE) RSCA oefent zaterdag tegen Beerschot

rsca - beerschot

Ondanks de interlandbreak kunnen fans van paars-wit zich deze zaterdag verheugen op twee wedstrijden van Sporting. Op zaterdag om 11u00 oefent de eerste ploeg tegen Beerschot. Later die dag starten de RSCA Women aan hun bekeravontuur. Ook die match is live te zien op Mauve TV.

Heel wat internationals trokken deze week naar hun nationale selecties. Zeno Debast en Jan Vertonghen treffen met de Rode Duivels het Zweden van Ludwig Augustinsson, en ook Kasper Schmeichel en Kasper Dolberg vertoeven samen bij de Deense nationale ploeg. Ook Mario Stroeykens, Killian Sardella en Kristian Arnstad werden opgeroepen voor hun nationale beloften.

Voor de achterblijvers staat er zaterdag om 11u00 een oefenwedstrijd tegen Beerschot op het programma. De wedstrijd wordt achter gesloten deuren gespeeld op Neerpede, maar is live te volgen op Mauve TV, het videoplatform van paars-wit.

Later die dag, om 14u30, starten de RSCA Women van Dave Mattheus aan hun bekeravontuur. Zij spelen een mini-classico tegen Standard de Liège B op de RSCA Football Academy. Ook die wedstrijd is live te volgen op Mauve TV.

Koop nu nog je toegang tot Mauve TV, en geniet voor €25 een jaar lang van live wedstrijden, documentaires, persconferenties, beelden achter de schermen, en veel meer.

Naar Mauve TV

Lees verder