Samen met BORGinsole naar een perfecte medische omkadering

BORGinsole

Harder, better, faster, stronger. De sportieve kalender zit overvol, en het moderne voetbal is intensiever dan ooit. Een perfecte medische omkadering is daarom cruciaal om onze spelers topfit aan de aftrap van elke wedstrijd te krijgen. Daarom slaat RSC Anderlecht de handen in elkaar met BORGinsole om het medische departement van de club te versterken. BORGinsole zal loopanalyses uitvoeren bij het eerste mannen- en vrouwenteam, de U21 en beloftevolle jeugdspelers en steunzolen maken voor de spelers die dat nodig hebben.

De samenwerking is uniek in België. RSCA is de enige club waar zowel de analyse als de afwerking van de zool op het trainingscentrum gebeurt. De experts van BORGinsole werken nauw samen met de medische staf van Sporting om de spelers te begeleiden naar de beste oplossing op maat.

“De expertise van BORGinsole is een ontzettend waardevolle aanvulling op onze eigen medische staf. Samen met hun experts begeleiden we onze spelers naar de beste oplossing op maat.”

Niels Mathieu, head physio RSC Anderlecht

Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Ontdek in de video hoe Colin Coosemans de perfecte zool aangemeten krijgt dankzij BORGinsole.

Lees verder