Anouar Ait El Hadj verlaat RSCA

Anouar Ait El Hadj

Anouar Ait El Hadj verlaat paars-wit. De jonge Belg besloot om na ruim 10 jaar bij RSC Anderlecht voor een nieuwe uitdaging te kiezen. Hij maakt de definitieve overstap naar KRC Genk.

Anouar werd in 2002 geboren in Molenbeek en vond zijn thuis op Neerpede op z’n 10de. Als deel van een talentrijke generatie met onder andere Killian Sardella, Marco Kana en Jeremy Doku doorliep hij de jeugdreeksen van Neerpede waar hij indruk maakte met zijn uitstekende balvaardigheid en loopvermogen.

Anou debuteerde in 2019 in het eerste elftal van paars-wit. “Een immense fierheid om voor de club van mijn hart te mogen spelen,” zei hij daar later over. Zijn uitstekende seizoen 20/21 zag hij beloond met een nominatie voor Belofte van het Jaar.

Op zijn 20ste verlaat de jonge Brusselaar nu paars-wit, maar hij zal altijd een graag geziene gast blijven op Neerpede.

Anouar Ait El Hadj:

“Dit is een erg moeilijke beslissing. Ik kwam hier binnen als kleine jongen en ze hebben hier van mij een man gemaakt. Alle coaches, de staf, alle spelers... Ik ben Anderlecht zo dankbaar voor alles wat het mij gegeven heeft. Anderlecht is de club van mijn hart. Maar ik denk dat het nu de beste keuze is om aan een nieuwe uitdaging te beginnen in een andere omgeving.”   

Bon vent, Ket.

Lees verder