Gebruikersvoorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de digitale dienstverlening die RSC Anderlecht aanbiedt aan haar fans en bezoekers. 
Hier vindt u verdere informatie over betalingsvoorwaarden, aansprakelijkheid, levering van uw goederen, verwerking persoonsgegevens en dergelijke.


Door op onderstaande link te klikken, kan u de algemene voorwaarden in pdf-formaat downloaden. Aangezien RSC Anderlecht zich het recht behoudt deze voorwaarden te wijzigen, adviseren wij u deze pagina regelmatig te bezoeken om zo steeds de laatste versie te kunnen raadplegen.

Document downloaden (Laatste aanpassing: 02/05/2023)

Download Adobe Acrobat Reader

Addendum van 02-05-2023

"Het verzamelen en/of verzenden en/of produceren en/of verspreiden van informatie of gegevens met betrekking tot wedstrijdontwikkelingen, gedragingen of enige andere factor in de wedstrijd, of enige vorm van opname van audio-, video- of audiovisueel materiaal in een wedstrijd (hetzij door gebruik van elektronische apparaten of andere) voor enige vorm van wedden, gokken of commerciële activiteiten die niet vooraf zijn goedgekeurd of voor andere doeleinden die in strijd zijn met deze algemene voorwaarden, is ten strengste verboden in het Stadion, behalve waar uitdrukkelijke toestemming of toestemming is verleend door de Pro League en de Club. Mobiele telefoons mogen alleen worden gebruikt voor persoonlijk, privégebruik. Bij overtreding van deze algemene voorwaarden kan aan bezoekers de toegang tot het Stadion worden geweigerd of kunnen bezoekers worden verwijderd uit het Stadion."