RSCA x AB - SOUND OF THE STADIUM

RSC Anderlecht en de Ancienne Belgique draaien tijdens de Champions’ Play-Offs de volumeknop nog meer open. Onder de noemer AB Invites nodigen paars-wit en de AB verschillende actoren uit de Brusselse muziekscene uit in het Park. 

DJ’s, artiesten, labels en festivals uit de hoofdstad voegen hun eigen leefwereld en muzikale curatie toe aan de wedstrijdbeleving voor elke thuismatch. Gevestigde namen als Frontal en Couleur Café en frisse collectieven zoals Crevette Records brengen zo nieuwe invloeden mee naar ons stadion tijdens de seizoensontknoping.

Afspraak steeds ruim voor de wedstrijd voor de fanshop voor een livesessie.

ONTDEK HIER DE PLAYLIST

SOUND OF THE STADIUM

AB INVITES CREVETTE RECORDS

Voor de wedstrijd tegen Union SG verzorgt de Brusselse platenshop Crevette Records samen met AB de muzikale noot in het Park. Sinds 2016 verenigt Crevette Records mensen met verschillende achtergronden rond hun gezamenlijke muzikale passie. De fysieke winkel, gesitueerd in De Marollen, dient als de uitvalsbasis voor alle activiteiten. 

We verwelkomen de fans al om 16u00 voor de fanshop voor livesessies van Crevette Records-DJ’s Tele Talks, Vitesse & Mogi, met de steun van Jupiler en Coca-Cola. Kom dus op tijd.

MEER INFO

Sound of the Stadium in het Park