Een pyrovrije bekerfinale

Beste supporters,

We zijn stilaan helemaal klaar voor de bekerfinale in het Koning Boudewijnstadion. Onze spelers rekenen op jullie steun om ons naar onze eerste bekerzege sinds 2008 te stuwen. 

Onze supporters tonen zich al heel het seizoen lang van hun beste kant. Toch willen we jullie nogmaals, samen met onze tegenstander KAA Gent en de organisatoren van de KBVB, op het hart drukken dat elke vorm van pyrotechnisch materiaal niet toegelaten is. Pyro is in elk stadion uit den boze, maar zeker met de atletiekpiste in het Koning Boudewijnstadion zal elke vorm van schade tot torenhoge boetes en schadevergoedingen leiden. Voor de club, maar ook voor de supporters in kwestie.

Uiteraard wordt ook het gooien van andere projectielen op het veld niet getolereerd, net zoals enige vorm van discriminerende gezangen. 

Op deze voorwaarden wordt het ongetwijfeld een prachtige bekerfinale. Alle praktische informatie, voor zowel supporters mét een ticket als supporters die naar het groot scherm aan het Lotto Park trekken, vind je op rsca.be/cupfinal

Tot dan.

Lees verder