Ticketinfo voor de UYL in het CVDS-stadion

Onze U19 maakt zich op voor de heenmatch van de tweede ronde van de UEFA Youth League. In het Constant Vanden Stockstadion nemen ze het op tegen Dynamo Kiev om 19u30. Onze abonnees kunnen de wedstrijd gratis bijwonen. Let wel, iedereen moet over een ticket beschikken:

  • Ben je abonnee? Dan kan je je hier gratis registreren vóór maandag 5 november om 23u59. De abonnees die zich registreerden kunnen op de dag van de match zich met hun abonnement aanmelden aan de dienst ticketing, waar ze hun gratis ticket ontvangen. Vergeet je dus zeker niet vooraf te registreren om een geldig gratis ticket te ontvangen.
  • Ben je geen abonnee? Dan kan je voor 5 euro online een ticket aankopen vóór maandag 5 november om 23u59. Vervolgens kan u het stadion binnen met het ticket op de smartphone of afgeprint.
  • Opgelet: op de dag van de match worden er geen tickets verkocht!

Bijkomende informatie:

  • Fans kunnen gratis parkeren op de parking A4 / Hôpital - Bracops, die bevindt zich in de René Henrystraat (klik hier voor de exacte locatie).
  • Vervolgens kunnen de supporters plaats nemen in de onderste ring van tribune 3. Ingang 5, via het De Lindeplein, zal hiervoor open zijn.

Come on young Mauves!

Lees verder

@okeboquansah @Silvio_Proto1 @rsca_online_fr @RscAnderlechtEN 🚀👀