Volg de play-offs achter de schermen

2024

MD5 - Cercle home

Midweek match in de Champions’ Play-offs. In een uitverkocht en sfeervol Lotto Park ontving Sporting Cercle Brugge. Een avond om niet snel te vergeten voor zowel Théo Leoni als Colin Coosemans. De chouchou van het Park scoorde maar liefst twee keer. Ooooh Théooo Leeeeeooooni. Colin speelde dan weer z’n allereerste minuten voor paars-wit. Hij verving Kasper Schmeichel na de rust en beleefde een emotionele avond. Herbeleef de 3-0 overwinning in deze aflevering van Play-offs Uncut.

2024

MD4 - Genk away

Paars-wit had een baaldag op Genk. Ondanks een wereldgoal van Anders Dreyer geen punten voor paars-wit. Bekijk de wedstrijd vanuit een andere hoek, met onder andere de ontmoeting met de jarige Anouar en het hart onder de riem voor Thorgan Hazard, in Play-Offs Uncut.

2024

MD3 - Union Home

MD3 - Union Saint-Gilloise Home

Herbeleef hier hoe paars-wit voor het eerst sinds 2018 de eerste plaats in het klassement overnam. Van de ontvangst van de bus tot de bevrijdende treffer van Amuzu: je ziet het allemaal in Play-Offs Uncut.

2024

MD2 - Club Brugge Away

De tweede week van de play-offs begon met een open training in het Lotto Park enkele dagen voor de confrontatie met Club Brugge. Een wedstrijd waarin Sporting vroeg op achtervolgen kwam, en puntenloos naar huis moest.

2024

MD1 - Antwerp FC Home

Herbeleef de overwinning tegen Antwerp, met onder andere de spectaculaire pre-match show en het eerste doelpunt van Kiki voor paars-wit.