Hannes Delcroix viert terugkeer met doelpunt

Vrijdagavond wonnen de reserves van RSC Anderlecht vlot met 0-4 op het veld van Moeskroen. Bij de rust stond het 0-1 dankzij een doelpunt van Mathis Suray. In de tweede helft diepte paars-wit de voorsprong uit: Alan MayangaKristal Abazaj en Hannes Delcroix, de verdediger die terugkomt uit een blessure, zorgden voor de goals.

RSCA : Moutha-Sebtaoui, El Kababri, Delcroix (66' Kiwior), Lutonda, Leoni, Bouchouari, Dewaele (70' Guldix), Suray, Nzita, Abazaj (89' Colassin) & Mayanga (83' Mehanovic)

De Brusselaars bevinden zich nu op de tweede plaats, achter Club Brugge, maar hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld. Even herinneren dat de acht ploegen die zich plaatsen voor de play-offs allen opnieuw met 0 punten starten. De jongens van coach Jonas De Roeck hebben nog deze vier wedstrijden op het programma:

• KV Kortrijk - RSCA : maandag 3/12 om 20u
  • RSCA - Waasland-Beveren : maandag 10/12 om 19u30 (Neerpede)
  • KAS Eupen - RSCA : donderdag 13/12 om 19u30
  • R. Antwerp FC - RSCA : maandag 17/12 om 19u30