Partnerships

Wilt u partner worden of uw bedrijfsnaam verbinden aan RSCA?
Neem dan contact met ons op.

RSC Anderlecht is de bekendste en meest succesvolle voetbalclub van België en daarmee hét nummer 1 voetbalmerk van België. Niet alleen op het veld is RSCA constant in beweging, ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn.

Verder bouwend op onze rijke clubgeschiedenis wordt er elke dag gewerkt volgens de 6 kernwaarden van de club: Ambitie, waardigheid en klasse, integriteit, excellentie, resultaatgericht en team.

Deze waarden vertalen zich in alles wat we doen, op en naast het veld. Het is dan ook geen toeval dat RSCA enkele van de langstdurende partnerovereenkomsten binnen het Belgische sportlandschap telt. Overeenkomsten van dit kaliber zijn uitzonderlijk in zowel het Belgische als internationale voetbal.

Een traditioneel RSCA partnership rust op 4 pijlers: visibiliteit, hospitality, activaties en exclusieve voordelen. Bij RSCA denken we graag mee met onze partners om hun doelstellingen te koppelen aan de die van de club en zo een win-win voor beide partijen te garanderen.

HOSPITALITY

De club staat bekend om haar uitstekende hospitality-formules. Hierdoor worden wedstrijddagen de perfecte gelegenheid om te netwerken met meer dan 700 bedrijven. Als partner kan u zelf uw pakket samenstellen uit business seatscatering, parkeergelegenheid en veel meer. Zo kan u maar liefst elke wedstrijd kiezen uit 8 restaurants. Van match tot match kan u zo de beleving die u aan uw genodigden wil aanbieden op maat samenstellen.

EXCLUSIEVE VOORDELEN

Last but not least genieten onze partners ook van enkele exclusieve voordelen, waaronder:

  • gratis gebruik van de stadioninfrastructuur
  • mogelijkheid tot creatie van gepersonaliseerde merchandising
  • 10% korting op alle officiële RSCA merchandising
  • gratis lidmaatschap Ketjesclub
  • gratis deelname aan verschillende netwerkevents binnen de grootste Corporate Club van het land
  • uitnodiging voor exclusieve corporate trips bij Europese verplaatsingen
Exclusieve voordelen