RSCA Purple Cam

Inleiding

Purple Cam is een gloednieuw concept waarbij je als RSC Anderlecht supporter een unieke foto van jezelf kan laten maken, live in het stadion. Deel deze foto met je vrienden en maak kans op prachtige prijzen! Je kan de Purple Cam tijdens wedstrijddagen gebruiken via www.purplecam.be. Door gebruik te maken van de Purple Cam verklaar je je akkoord met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Partijen

De Purple Cam is een product van BriziCam.com, dat mede dankzij partners Sportizon en BNP Paribas Fortis beschikbaar gesteld wordt van RSC Anderlecht.

Privacy & verwerking van persoonsgegevens

De verwerker van de gegevens in deze applicatie is BriziCam. RSC Anderlecht, noch Sportizon, hebben rechtstreekse toegang tot de gegevens. Zij kunnen evenwel na expliciete optreden als verwerkers.

Bij het gebruik van de Purple Cam gelden de privacy- en gebruiksvoorwaarden van RSC Anderlecht, zoals die te vinden zijn op www.rsca.be. Daarnaast worden er in de Purple Cam applicatie enkel persoonsgegevens vergaard wanneer je een foto deelt via sociale media (Twitter / Facebook) of wanneer je een aanvraag doet om de foto per e-mail te ontvangen. Deze data wordt vergaard door BriziCam en omvat volgende gegevens:

  • Je naam en voornaam
  • Je e-mailadres
  • Account ID van sociale netwerk
  • De foto die je neemt via de Purple Cam

Deze gegevens worden enkel gebruikt voor statistische doeleinden en worden in geen geval publiek gemaakt of gebruikt voor marketingdoeleinden. Ze worden bewaard door BriziCam in de EU (AWS, Frankfurt). Met uitzondering van de foto's worden de vergaarde persoonsgegevens automatisch verwijderd van de systemen van BriziCam uiterlijk 48 uur na het delen van de foto via sociale media. Je foto blijft bij BriziCam echter wel online beschikbaar, zodat het getoond kan worden op het medium dat je gekozen hebt.

Locatie

Het gebruik van de Purple Cam is enkel toegestaan in het stadion en binnen een straal van 100 meter rondom het stadion. Foto’s die gemaakt worden van op een andere locatie worden mogelijk verwijderd uit de systemen van BriziCam.

Wanneer je je begeeft in het stadion van RSC Anderlecht, verklaar je je akkoord met de geldende regels betreffende portretrecht en cameratoezicht. Om je hierop attent te maken, hangen aan alle ingangen van het stadion van RSC Anderlecht de nodige signalisaties. RSC Anderlecht kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de mogelijke gevolgen van een foto die genomen wordt in het stadion door de Purple Cam. Wanneer je je in het stadion begeeft, neem je kennis van het feit dat anderen van op afstand gebruik kunnen maken van de Purple Cam applicatie.

Vragen?

Heb je vragen betreffende de voorwaarden tot gebruik van de Purple Cam, dan kan je je bij RSC Anderlecht wenden tot onze Data Privacy Officer – [email protected]