Zakaria wint dubbele confrontatie tegen Ajax-collega's

Onze eSporter Zakaria Bentato nam het vandaag, woensdag, op tegen zijn twee Amsterdamse collega's in De Toekomst, het opleidingscentrum van Ajax.

Zak speelde een 'best of three' tegen Koen Weijland en Dani Hagebeuk, de twee eSporters die Ajax Amsterdam in dienst heeft. Koen werd de eerste tegenstander, maar Zakaria wist die opdracht in twee duels te klaren. In de eerste wedstrijd won hij met 2-3-cijfers nadat Koen eerst twee keer op gelijke hoogte wist te komen. De tweede match begon met een spectaculaire eerste helft, die op 3-3 eindigde. In de tweede periode werd niet meer gescoord. In de verlengingen werd het 4-4, waarna Zakaria in de strafschoppenreeks het laken naar zich toetrok (3-5).

Nadien volgde tegen Dani eenzelfde 'best of three'-uitdaging. Zakaria haalde tegen hem in het eerste partijtje twee keer een achterstand op en wist in het slot van de match nog de beslissende 2-3 te scoren. De tweede wedstrijd tegen Dani kende Zakaria wat meer pech, want in de eerste helft liep de thuisspeler uit tot 5-1. Zakaria milderde wel nog tot 5-3, maar een derde wedstrijdje moest uitsluitsel brengen over wie de beste speler was. In die beslissende wedstrijd klom Zakaria snel op voorsprong, wat hem aan een 1-3-voorsprong aan de rust hielp. Dani scoorde nog tegen, maar met 2-3 mocht Zakaria dan toch zegevieren.

Proficiat Zakaria !

Lees verder