Zak Bentato verliest finale van de International Caribbean FIFA Cup

De afgelopen dagen kwam onze eSporter Zakaria Bentato in actie op de Internationale Caribbean FIFA Cup in Guadeloupe. Helaas sneuvelde hij in de finale.

Tot aan de finale liet Zakaria Bentato een perfect parcours optekenen. In de poulefase kroonde hij zich tot groepswinnaar, in de halve finale volgde een zege tegen Julian 'Jitazz' Torres, de officiële eSporter van Girondins de Bordeaux. Helaas lukte het Zak niet om de kers op de taart te zetten, de plaatselijke speler Corleone was met 2-1-cijfers in de grote finale (die over één wedstrijd gespeeld werd, terwijl het toernooi tot dan toe in een best of three afgewerkt werd).

Vanaf nu kan je voor al het laatste eSports-nieuws rond Paars-Wit en Zakaria Bentato ook terecht op de OFFICIËLE FACEBOOKPAGINA. Zakaria (@zakbentato) persoonlijk volgen kan ook via INSTAGRAM en TWITTER.

Lees verder

Video
Jullie verkozen deze goal van Sven Kums tegen KV Kortrijk tot Huawei Goal of the Month! De winnaar van de Huawei P20 wordt persoonlijk gecontacteerd ...
Video
Faites connaissance avec Sylvia, 9 ans et la plus grande fan de nos Dames! Maak kennis met de 9-jarige Sylvia de grootste fan van de #RSCAWOMEN!