Wim Smet fluit zondagavond (opnieuw) KAA Gent - RSCA

De scheidsrechters voor speeldag 9 van Play-Off I werden bekendgemaakt. Wim Smet krijgt de leiding over het duel tussen de Buffalo's en Paars-Wit.

De 35-jarige Smet leidde eerder dit seizoen tijdens de reguliere competitie al eens een duel tussen RSCA en KAA Gent. Op tweede kerstdag eindigde het duel in het Constant Vanden Stockstadion op 1-0. De andere wedstrijd van Paars-Wit die Smet dit seizoen al floot, was de 2-3-thuisnederlaag tegen STVV. Voor de Buffalo's wordt het inmiddels al maar liefst de achtste keer dit seizoen dat ze Smet tegenkomen op het veld.

Smet zit dit seizoen al aan 30 officiële wedstrijden en floot daarin 10 strafschoppen, 110 gele kaarten en 5 rode kaarten. In totaal wordt het de dertiende keer ooit dat hij een wedstrijd van Paars-Wit leidt. De vorige twaalf duels liepen af op zeven overwinningen, twee gelijke spelen en drie nederlagen.

Lees verder

Embedded thumbnail for RSCA steunt zorgverleners in Brussel
Video
Vandaag overhandigde RSCA CEO Karel Van Eetvelt, in naam van RSCA en haar fans, 70.000 euro aan de zorgverleners van de Iris Ziekenhuizen Zuid (IZZ) in Brussel.