Welkom Jonas De Roeck!

We blijven de jeugdopleiding verder ontwikkelen. Nadat we 11 jonge top talenten een eerste profcontract met succes hebben aangeboden, heten we, ondanks de verregaande interesse van andere eersteklassers, voormalig STVV coach Jonas De Roeck (38) welkom. Hij zal de U21 van RSC Anderlecht trainen.

Jonas De Roeck mag als voormalige profspeler terugblikken op een mooie voetbalcarrière bij onder méér Antwerp, Beerschot, Lierse SK en Augsburg. De Roeck is een veelbelovende jonge coach die al mooie prestaties neerzette op het hoogste niveau als T1 van Sint Truiden VV.

“Ik ben erg tevreden met des kans om jonge talenten beter te maken en de jeugdopleiding van RSC Anderlecht te ondersteunen. Ik zal, samen met mijn staf, de talenten helpen om de laatste stap naar het eerste elftal te zetten. Ik beschouw deze functie als een buitenkans om mijn trainerscapaciteiten verder te ontwikkelen”, aldus Jonas De Roeck.

Ook Hoofd Opleiding Jean Kindermans is gelukkig met de komst van Jonas De Roeck : “Jonas past volledig in het profiel dat de jeugdopleiding van RSC Anderlecht verder moet ontwikkelen. Een meertalige coach die een mooie loopbaan als voetballer achter de rug heeft. Jonas kan bovendien al terugblikken op een goede trainerservaring op het hoogste niveau. Hij bezit ook de nodige pedagogische kwaliteiten die ongetwijfeld zullen bijdragen tot de verdere ontwikkeling van onze talenten.”    

Jonas De Roeck zal zich de volgende twee seizoenen over de U21 ontfermen.

Lees verder

Onze ploeg voor #EUPAND. Come On You Mauves! 🟣⚪

line-up eupen
Anouar Ait El Hadj
De jonge Anouar Ait El Hadj vertelt zijn verhaal aan de hand van belangrijke locaties uit zijn leven. Van het Agorapark in Molenbeek tot het Lotto Park: maak kennis met een echte Sporting Boy van de generatie van 2002.