Voetbalstudieproject gaat van start in Wezembeek-Oppem

Het voetbalstudieproject van de Constant Vanden Stock Foundation gaat van start in een nieuwe gemeente. Met faciliteitengemeente Wezembeek-Oppem wordt het project nu voor het eerst in een dorp buiten de Brusselse grenzen opgestart.

Wezembeek-Oppem wordt zo de twaalfde gemeente waar het voetbalstudieproject gelanceerd wordt. Met dat project wil de Constant Vanden Stock Foundation kinderen motiveren om hun best te doen op school door hen in ruil voetbaltrainingen op woensdagnamiddag aan te bieden. Op die manier gaat de Foundation al enkele jaren met succes schoolverzuim tegen in (voorlopig) elf Brusselse gemeenten. De opstart van dit project in Wezembeek-Oppem, dat zelf vragende partij was voor deze samenwerking, betekent dat er voor het eerst ook in Vlaams gebied gewerkt wordt.

Lees verder

Embedded thumbnail for Paars-Wit 4-1 Blauw-Zwart
Video
Een ruime zege tegen de eeuwige rivalen : missie volbracht voor het team van Jonas De Roeck! Nu is het aan de troepen van Hein Vanhaezebrouck om deze prestatie zondag te evenaren!
Video
Reserves 1A ⚽ #RSCA 4-1 Club Brugge Eerste confrontatie met Club gewonnen. Victoire dans le premier duel avec le Club. Op naar zondag! À dimanche!