Voetbalstudieproject gaat van start in Wezembeek-Oppem

Het voetbalstudieproject van de Constant Vanden Stock Foundation gaat van start in een nieuwe gemeente. Met faciliteitengemeente Wezembeek-Oppem wordt het project nu voor het eerst in een dorp buiten de Brusselse grenzen opgestart.

Wezembeek-Oppem wordt zo de twaalfde gemeente waar het voetbalstudieproject gelanceerd wordt. Met dat project wil de Constant Vanden Stock Foundation kinderen motiveren om hun best te doen op school door hen in ruil voetbaltrainingen op woensdagnamiddag aan te bieden. Op die manier gaat de Foundation al enkele jaren met succes schoolverzuim tegen in (voorlopig) elf Brusselse gemeenten. De opstart van dit project in Wezembeek-Oppem, dat zelf vragende partij was voor deze samenwerking, betekent dat er voor het eerst ook in Vlaams gebied gewerkt wordt.

Lees verder

Video
Jullie verkozen deze goal van Sven Kums tegen KV Kortrijk tot Huawei Goal of the Month! De winnaar van de Huawei P20 wordt persoonlijk gecontacteerd ...
Video
Faites connaissance avec Sylvia, 9 ans et la plus grande fan de nos Dames! Maak kennis met de 9-jarige Sylvia de grootste fan van de #RSCAWOMEN!