Visser wordt jongste ooit die Club - RSCA fluit

De 28-jarige Lawrence Visser fluit zondag de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht. Hij wordt zo de jongste ref ooit die dat duel mocht fluiten.

Visser is ruim anderhalf jaar jonger dan Bart Vertenten, de vorige recordhouder als jongste ref ooit die een duel tussen Club Brugge en Paars-Wit floot. Voor Visser wordt het de vijfde keer dit seizoen dat hij een wedstrijd van RSCA onder zijn hoede heeft. In de reguliere competitie floot hij de duels tegen Standard (1-0-winst), Sporting Charleroi (1-3-verlies) en Excel Moeskroen (5-3-winst), in Play-Off I volgde nog een duel tegen Standard (2-1-nederlaag).

Ook voor Club Brugge is Visser geen onbekende. Van de zeven duels van de Bruggelingen die Visser dit seizoen al floot, wonnen de West-Vlamingen er vijf en eindigden er twee op een gelijkspel. In totaal zit de scheidsrechter dit seizoen aan 165 gele kaarten, 15 rode kaarten en 17 strafschoppen in 32 wedstrijden.

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!