Vijfde titel van het seizoen is binnen: Proficiat U15!

Ook in de jeugd lopen de competities stilaan op hun einde. De paars-witte U15 zorgden deze namiddag voor de vijfde kampioenentitel van het seizoen!

De U15 van coach Benoit Haegeman wisten deze namiddag dankzij een 0-2-overwinning op bezoek bij Standard zekerheid te verwerven over de titel. Nadat ze de reguliere competitie al wonnen met vijftien zeges, zes gelijke spelen en één nederlaag op de teller, slaagden ze paars-witte youngsters erin om KRC Genk af te houden in de strijd om de titel. De Genkenaars hebben al hun wedstrijden al gespeeld, RSCA staat met nog één wedstrijd te gaan op gelijke hoogte met de Limburgers maar is nu al zeker van de titel omdat ze als leider uit de reguliere competitie altijd het voordeel krijgen bij een gelijke stand.

Proficiat en Come On Young Mauves!

Lees verder

Video
Jullie verkozen deze goal van Sven Kums tegen KV Kortrijk tot Huawei Goal of the Month! De winnaar van de Huawei P20 wordt persoonlijk gecontacteerd ...
Video
Faites connaissance avec Sylvia, 9 ans et la plus grande fan de nos Dames! Maak kennis met de 9-jarige Sylvia de grootste fan van de #RSCAWOMEN!