Uitgeleende spelers: Achtste competitietreffer voor Trezeguet

Ook de uitgeleende spelers hebben de competitie hervat na de interlandbreak van vorige week. Trezeguet speelde zich bij Kasimpasa opnieuw in de kijker met zijn achtste competitietreffer, de andere paars-witte huurlingen hebben een minder geslaagd weekend achter de rug.

Trezeguet scoorde afgelopen weekend zijn achtste competitiedoelpunt voor Kasimpasa in de Turkse Süper Lig. De Egyptenaar scoorde in de toegevoegde tijd van het duel bij Göztepe de 0-2. Enkele seconden na zijn doelpunt werd hij nog naar de kant gehaald door zijn coach.

Stéphane Badji ontbrak bij Kayserispor door een schouderblessure. Zonder de Senegalees op het middenveld ging zijn ploeg met 0-5 de boot in tegen Fenerbahçe.

Wout Faes beleefde geen fijn weekend met Excelsior in de stadsderby tegen Feyenoord. Hij en zijn ploegmaats liepen tegen een 5-0-nederlaag aan in De Kuip. Faes zelf kreeg in de eerste helft zijn derde gele kaart van het seizoen en werd vlak voor het uur naar de kant gehaald.

Jorn Vancamp mocht nog een minuutje invallen bij Roda JC tijdens 0-3-zege op het veld van Vitesse. Hij kwam in de toegevoegde tijd matchwinnaar Dani Schahin, die twee keer scoorde, aflossen.

Davy Roef mocht zich in het doel van Waasland-Beveren op de openingsspeeldag van Play-Off II meteen vier keer omdraaien in het duel tegen KV Kortrijk (4-1). Isaac Kiese Thelin ontbrak in de wedstrijdselectie bij de Waaslanders.

Aaron Leya Iseka en Idrissa Doumbia kwamen bij Zulte Waregem niet in actie tijdens de wedstrijd in eigen huis tegen Oud-Heverlee Leuven. Leya Iseka zat niet in de wedstrijdselectie, Doumbia bleef dan weer op de bank zitten. Het duel eindigde op 2-2.