UEFA Youth League: selectie U19

Onze U19 staan vandaag, dinsdag 23 oktober, voor een belangrijke opdracht in Oostenrijk. Vlak bij de hoofdstad Wenen, wacht Admira Wacker hen op voor de terugmatch in de UEFA Youth League. Het duel vindt plaats om 18u in het Bundesstadion Südstadt, het stadion waarin ook het eerste elftal speelt.

De heenmatch in Denderleeuw eindigde op een doelpuntloos gelijkspel. Paars-wit kan zich dus plaatsen met een gelijkspel waarbij er gescoord wordt. Al trekken de jongens van coach Jonas De Roeck het veld op om het verschil te maken.

Maandagochtend trainde de selectie nog een laatste keer in Neerpede. Na de maaltijd trokken ze dan richting Zaventem. Hierboven vindt u enkele beelden van de groep voorafgaand aan het vertrek en de 18 namen die mee het vliegtuig opstapten.

Selectie RSCA: Vercauteren, El Kababri, Kiwior, Lissens, Lutonda, Leoni, Bouchouari, Verschaeren, Colassin, Dewaele, Doku, Sambi Lokonga, Alavoine, Suray, Nzita, Loua, Kalulika & Guldix

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!