Twee nieuwe hoofdpartners

RSC Anderlecht stelt met veel trots twee nieuwe partners voor. DVV verzekeringen en Candriam prijken voor het seizoen 2020-2021 op het home en away shirt.

Karel Van Eetvelt, CEO RSC Anderlecht: “Om onze visie en strategie te realiseren, ben ik blij DVV en CANDRIAM als onze nieuwe shirtsponsors te kunnen verwelkomen. DVV verzekeringen behoort tot de Belfius Groep, en samen met Belfius was CANDRIAM al sinds vorig seizoen de geprivilegieerde partner van onze jeugdopleiding. Het feit dat beide vooraanstaande organisaties zich inschrijven in onze visie en strategie bewijst dat we op de goede weg zijn. Ik wil beide organisaties danken voor de steun en betrokkenheid in ons ambitieus programma.”

DVV verzekeringen treedt daarmee in de sporen van moederbedrijf Belfius, dat o.a. onze jeugdwerking structureel ondersteunt. DVV is al 90 jaar een gevestigde waarde in het verzekeringslandschap en bedient haar klanten met een uitgebreid netwerk van verzekeringsexperten over het hele land. 

Dirk Vanderschrick, CEO DVV verzekeringen: “RSC Anderlecht heeft ambitie om opnieuw de grootste club van het land te worden en daar wil DVV graag haar steentje toe bijdragen. Sport zit in ons DNA, we kijken dan ook erg uit naar deze samenwerking."

Candriam is de bevoorrechte partner van Belfius inzake vermogensbeheer. Hetcombineert zijn expertise van internationaal asset manager met een lokale verankering van ruim 25 jaar in België én is ook een absolute pionier op het vlak van duurzame beleggingen, een domein waar het ook nu nog steeds een voortrekkersrol speelt.

Vincent Hamelink, CIO CANDRIAM"CANDRIAM en zijn 550 medewerkers – waarvan er 300 werkzaam zijn in Brussel – zijn er trots op dat ze zich tot 2024 kunnen binden aan RSC Anderlecht, en dit aan de zijde van hun historische partner DVV Verzekeringen/Belfius."

FOTO'S

Lees verder

Onze Pre-Black Friday-deal is beschikbaar op rsca.be/shop - Krijg 35% korting op al onze lifestyle items. Shop now. ⚫🟣⚪