Twee knappe overwinningen van onze U15 afgelopen weekend

In hun derde Futsalwedstrijd nam onze U15 het zondag op tegen Anderlecht Braine Black Eagles. Het ongeslagen RSCA werd aangemoedigd door Paul Van Himst. Onze spelers domineerden het eerste deel van de eerste helft, maar kwamen toch op achterstand. Een opdoffer die ze dubbel en dik rechtzetten. Ze wonnen de wedstrijd met 13-2 na doelpunten van Masaki (6x), Saihi (3x), Eeckhout (2x), Lapage en Daali.

De dag voordien had de U15 de verplaatsing naar Charleroi ook al goed doorstaan. Het werd een verdiende 4-2 overwinning. De doelpunten kwamen van Stassin (2x), Borecki en Minampala. Een goed uur wervelend voetbal leidde tot een 4-0 voorsprong. Vervolgens verslapte de aandacht echter bij onze jonge spelers en werd het defensieve werk niet meer helemaal uitgevoerd zoals het hoort. Met als gevolg twee vermijdbare doelpunten in het slotkwartier.

Andere resultaten dit weekend:
U18 RSCA 0-2 Charleroi
U14 RSCA 7-1 Charleroi
U13 RSCA 7-0 Charleroi

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!