Traint uw kind binnenkort mee met RSCA footFUNskillzz?

In de maand augustus organiseert Multi Foot Evolution in samenwerking met RSC Anderlecht tweedaagse zomerstages voor kinderen van 5 & 6 jaar. Ben je verzot op sporten & ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel een email naar [email protected] om je in te schrijven.

Wat is RSCA footFUNskillzz?

RSCA footFUNskillzz is een nieuw project van RSC Anderlecht en is opgericht ter vervanging van de U6 & U7 elite opleiding die RSCA tot nog toe aanbood. Doelstelling is om spelers van 5 & 6 jaar breder op te leiden (focus op bewegen i.p.v. puur op voetbal). De spelers zullen twee trainingen per week aangeboden krijgen. Eén Multi training en één voetbaltraining.

Belangrijk: spelers kunnen enkel toetreden tot RSCA footFUNskillzz indien ze opgemerkt worden door de RSCA jeugdscouting die aanwezig zal zijn tijdens deze RSCA Zomerstages. Op termijn zullen alzo sommige spelertjes van RSCA footFUNskillzz de kans krijgen om toe te treden de RSCA-elite opleiding.

Wanneer?

Stage 1 U6: 12-13 augustus
Stage 2 U7: 15-16 augustus
Stage 3 U6: 19-20 augustus
Stage 4 U7: 22-23 augustus

Stages zullen doorgaan op het jeugdcomplex van RSC Anderlecht (Olympische Dreef 1, 1070 Anderlecht) en starten om 9u (opvang vanaf 8u) tot 15u30 (opvang tot 16u30).

Praktisch

  • Deelname is enkel geldig na bevestiging via mail.
  • Kinderen geboren in 2013 of 2014
  • Kostprijs: 75eur voor de 2dagen
  • Inclusief 10uurtje & 3uurtje
  • Middagmaaltijd zelf te voorzien (Niet inbegrepen)
  • Training door coaches van de elite afdeling van RSCA en gediplomeerde trainers

Lees verder