Superfan Michel zal Anderlecht ook in Spanje niet loslaten

Michel Jenquin staat bij zijn vrienden en collega’s bekend als een rasechte Anderlechtsupporter. Alleen zal hij zijn favoriete club binnenkort vanop afstand moeten volgen. Komende vrijdag vertrekt de man namelijk naar Valencia, waar hij een nieuwe professionele uitdaging aangaat. Zijn collega’s konden hem echter niet zomaar laten vertrekken.

Ze verrasten Michel maandagmiddag namelijk met een bezoek aan Neerpede, waar er de dag na de zege tegen Standard een training op het programma stond. “Als afscheid wilden we hem nog een onvergetelijk paars-wit moment bezorgen”, klinkt het bij zijn collega’s. “En dat is bij deze dubbel en dik gelukt.”

Michel wisselde van gedachten met coach Hein Vanhaezebrouck en ook Zakaria Bakkali kwam eventjes langs voor een babbel. Onze nummer 99 kwam deze zomer namelijk over van Valencia, de zonnige plek waar Michel nu naartoe trekt.

“Laat er vooral geen twijfel over bestaan. Ook ginder zal ik elke match volgen”, lacht Michel. “Al zal ik ook proberen de CL-match tussen Valencia CF en Manchester United mee te pikken. Zo zal Romelu Lukaku die match een extra fervente supporter in het stadion hebben.”

Veel succes in Valencia, Michel, dat dankzij jou vanaf vrijdag een tikkeltje paarser zal kleuren!