Succes aan de internationals!

Deze week zullen verschillende spelers van de A-kern ons internationaal vertegenwoordigen.

De gloednieuwe UEFA Nations League gaat donderdag van start en meteen zullen vier van onze spelers deelnemen. De Oekraïense middenvelder Yevhenii Makarenko zal donderdagavond aantreden in Tsjechië. Zondag zal Oekraïne buurland Slowakije ontvangen. Bosnië en Herzegovina van Ognjen Vranjens trekt zaterdag naar Noord-Ierland. Voor de Kroaten Antonio Milic en Ivan Santini staat er donderdag een trip naar Portugal (Faro) op het programma voor een vriendschappelijke wedstrijd. Op dinsdag hebben ze de kwalificatiewedstrijd tegen Spanje.

Ook Knowledge Musona en Bubacarr Sanneh gaan internationaal aantreden deze week in het kader van de kwalificaties voor de Africa Cup. Onze middenvelder zal met Zimbabwe naar Congo trekken deze zondag. Het Gambia van onze verdediger ontvangt Algerije zaterdag.

Dan zijn er nog de spelers van de A-kern die opgeroepen zijn door de nationale beloften teams om kwalificatiewedstrijden te spelen in het kader van de Euro U21. De Albanees Kristal Abazaj neemt het donderdag op tegen Spanje en dinsdag staat er voor hem nog de vriendschappelijke wedstrijd tegen Italië op het programma. De Serviër Luka Adzic ontvangt Macedonie deze vrijdag en trekt naar Rusland op dinsdag. Landry Dimata en Alexis Saelemaekers spelen vrijdag in Malta en nemen het dinsdag thuis op tegen Hongarije. Sebastiaan Bornauw was ook geselecteerd voor deze wedstrijden maar moest forfait geven door een blessure. De jonge Belgen zijn momenteel leider in hun groep en dus op het goeie spoor om deel te nemen aan Euro 2019!

Veel succes!

Lees verder