Schreeuw vanavond de U21 richting bekerfinale!

Vanavond staat een heuse clash op het programma voor de paars-witte U21, want dan ontvangt het Club Brugge in de halve finale van de beker.

RSCA werd bij de loting voor de halve finales van de Beker aan Club Brugge gekoppeld en kreeg daarbij meteen ook het thuisvoordeel. Dat betekent dat de U21 nog maar één stap verwijderd zijn van de grote finale en dus nog steeds op koers liggen om dit seizoen de dubbel te veroveren. De wedstrijd tegen de West-Vlaamse rivalen, die afgelopen maandag het paars-witte titelfeestje nog uitstelden door de jongens van coach Emilio Ferrera op een eerste seizoensnederlaag te trakteren, zal vanavond doorgaan om 20.30 uur op het oefencomplex in Neerpede (Neerpedestraat 569, 1070 Anderlecht). De halve finale wordt over één wedstrijd gespeeld, de winnaar van dit duel mag de finale ook in eigen huis afwerken.

Voor deze bekerclash gelden dezelfde tarieven als voor de competitiewedstrijden: Abonnees kunnen het duel gratis bijwonen, andere supporters betalen €5 voor een ticket. Come on Young Mauves!

SELECTIE

  1. AMRANI Tony
  2. AMUZU Francis
  3. AZEVEDO JANELAS Nelson
  4. BERNIER Antoine
  5. BORNAUW Sebastiaan
  6. BUKARI Osman
  7. COOLS Kobe
  8. CORRYN Milan
  9. DELMOTTE Tiziano
  10. DEWAELE Sieben
  11. KAYEMBE Edo
  12. KIWIOR Jakub
  13. LEONI Theo
  14. LOUA Mohamed
  15. LUTONDA Thierry
  16. TOURE Yamodou
  17. VLIEGEN Olivier

Lees verder