RSCA treft Laçi in de Europa Conference League

RSCA kent zijn tegenstander voor de derde voorronde van de UEFA Europa Conference League. Dat wordt het Albanese Laçi, dat eerder vanavond het Roemeense Craiova uitschakelde. Paars-wit speelt de eerste wedstrijd in de Elbasan Arena in Albanië, op 5 augustus om 19 uur. 

Onze abonnees kunnen hun ticket aankopen voor de terugwedstrijd in het Lotto Park tegen Laçi op 12 augustus om 20u op rsca.be/tickets. Personen met meerdere abonnementen op hun naam kunnen die plaatsen reserveren op rsca.be/ticketslac. Zij krijgen vervolgens een e-mail van onze dienst Ticketing met een verzoek tot betaling van de tickets.  

In het kader van de geldende gezondheidsmaatregelen laat de overheid ons toe om een derde van de maximumcapaciteit in het stadion te benutten. De verdeling van de tickets gebeurt volgens het first come, first served-principe. De tickets kosten 10 euro (en 5 euro voor de ‘staanplaatsen’ achter de goal). Als er na de voorrangsperiode voor abonnees nog tickets beschikbaar zijn, brengen we je daarvan zeker op de hoogte.

Lees verder