RSCA is op zoek naar gastgezinnen

Binnen het ‘Purple Talent’ project van RSC Anderlecht worden jonge spelers begeleid op alle domeinen van het leven. We bieden hen niet alleen een kwalitatieve voetbalopleiding aan, maar begeleiden hen ook bij het behalen van hun schooldiploma.

De jonge spelers volgen een intensieve opleiding en verdelen hun tijd tussen de club en de school. Om de verplaatsingstijd te verminderen en de jongeren voldoende rust te gunnen, is RSC Anderlecht op zoek naar gastgezinnen om een aantal van hun jonge talenten tijdens de week op te vangen.

Bent u goed met kinderen en wilt u onze jonge spelers helpen in hun ontwikkeling? Verwelkomt u de nieuwe Leander Dendoncker of Jérémy Doku graag bij u thuis? Woont u dichtbij de club of bij één van de partnerscholen (Sint-Niklaas Instituut, Sint-Guido Instituut, GO Atheneum, Don Bosco Groot-Bijgaarden, Athénée Jozeph Bracops of Institut Redouté Peiffer)? Hebt u een paars-wit hart? Dan bent u een ideale kandidaat.

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen waar ons jonge spelertjes, zonder druk, aandacht kunnen besteden aan hun sport én aan hun schoolwerk, waar ze dagelijks gezonde maaltijden voorgeschoteld krijgen, zich thuis voelen en een luisterend oor krijgen. Herkent u uw gezin hierin en hebt u een kamer vrij in uw huis? Contacteer ons en dan komen wij op verkenningsgesprek.

E-mail: [email protected]

Telefoon: 02/528.88.50

Lees verder