RSCA oefent op stage tegen FC Utrecht en SC Heerenveen

RSC Anderlecht vertrekt aanstaande vrijdag op oefenstage naar La Manga. Paars-Wit maakt van de gelegenheid gebruik om twee oefenwedstrijden te spelen op Spaanse bodem.

De tegenstanders die RSCA partij zullen geven in het zuiden van Spanje zijn FC Utrecht en SC Heerenveen, twee ploegen die aan de winterstop van de Nederlandse Eredivisie in de bovenste helft van de rangschikking staan. Beide duels vinden in La Manga zelf plaats.

Het duel tegen FC Utrecht vindt plaats op woensdag 10 januari om 16.00 uur. De Utrechters staan na 17 speeldagen zesde in de Eredivisie, met 28 punten op de teller. De dag nadien, op donderdag 11 januari, wordt er om 14.30 uur geoefend tegen SC Heerenveen, de ex-club van Sven Kums. Kums speelde tussen 2011 en 2013 voor de Friese club. Beide oefenwedstrijden zullen te volgen zijn via de RSCA Official-app, die je kan downloaden via de PLAY STORE (Android) of de APP STORE (iOS).

Lees verder

Embedded thumbnail for Damesploeg vertrekt vandaag op stage!
Video
Nu de A-ploeg de trainingen in Neerpede hervat heeft na de winterstage in La Manga, is het de beurt aan de damesploeg om richting de zon te reizen.

Kobe Cools & Francis Amuzu tekenden gisteren present op het etentje van fanclub Purple Haze! Kobe Cools & Francis Amuzu étaient présents hier au dîner du fanclub Purple Haze! #RSCA #COYM