RSCA neemt kennis van vonnis in zaak-Suárez

RSC Anderlecht vernam vandaag het nieuws dat ex-speler Matias Suárez veroordeeld werd tot een boete van €540.000 voor het eenzijdig verbreken van zijn contract bij Paars-Wit. De Argentijn verliet in de zomer van 2016 het Astridpark, maar wereldvoetbalbond FIFA oordeelt nu dat de door Suárez aangehaalde reden daarvoor (de terreurdreiging in Brussel) niet gegrond is.

De club neemt akte van de beslissing en wacht nu de motivering van het vonnis af om al dan niet verder in beroep te gaan.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!