RSCA en Telenet werken aan vierdelige documentaire 

RSC Anderlecht en Telenet werken samen aan een vierdelige documentaire over het nieuwe paars-wit. De kijker krijgt een unieke blik achter de schermen in de intense zoektocht naar nieuwe successen van coach Vincent Kompany, een nieuwe generatie talent made in Neerpede, het bestuur en onze vele supporters. 

De documentaire is eind dit seizoen te zien op Play Sports Open, een nieuwe zender in het Telenet-aanbod. Op Play Sports Open vinden Telenet TV-klanten een selectie wedstrijden uit verschillende sporten en competities. En het aanbod van live sport wordt aangevuld met een reeks sportprogramma’s en documentaires. 

Tim Borguet, Head of Marketing RSC Anderlecht: 

“In een jaar waar onze supporters verder dan ooit zijn, willen we hen dichter dan ooit doen meeleven. Met RSCA Studio - ons in house productieteam - delen we dagelijks verhalen vanuit het hart van de club. Over kanalen heen, in een veelheid aan vertelvormen en op maat van onze supporters. Supporters op zoek naar spanning laten we het matchday momentum maximaal beleven. Supporters op zoek naar ontspanning voeden we met een aanbod dat verder reikt dan 90 minuten voetbal. De vierdelige documentaire en samenwerking met Telenet is een van de initiatieven waarmee we iedereen met een paars-wit hart willen raken.” 

Stefaan Kestens - verantwoordelijke voor Play Sports en Play Sports Open: 

“Met Play Sports Open maken we een deel van ons sportaanbod ook gratis toegankelijk voor een breed publiek. Het nieuwe hoofdstuk van RSC Anderlecht past daar goed in. Het is niet alleen sportief spannend, ook naast het veld is een boeiende wereld met veel verwachtingen. De documentaire neemt de kijker mee in de ontwikkeling van de club en de intense zoektocht naar nieuwe successen.”

Play Sports Open schiet op 2 februari om 18u uit de startblokken. Alle Telenet TV-klanten vinden de zender vanaf dan terug op kanaal 11 in het basisaanbod van digitale televisie en de zender is ook beschikbaar in YUGO. De documentaire zal einde dit seizoen voor elke supporter te zien zijn op Play Sports Open, een Franstalige zender (gesprekken lopen nog) en later op de kanalen van de club.

Lees verder