RSC Anderlecht lanceert meldpunt voor makelaars

Vanaf 18 januari 2019 zullen makelaars die een speler aanbieden aan RSC Anderlecht dit via een aangepast platform doen. “Momenteel krijgen verschillende personen binnen de club berichten van makelaars via allerhande kanalen: telefoon, mail, sms, … Wij krijgen zoveel aanbiedingen, dat het moeilijk is om een overzicht te behouden. Daarom zullen vanaf nu alle aanvragen verzameld worden in een meldpunt voor makelaars”, aldus sportief directeur Michael Verschueren.

Het platform heeft als doel de aanvragen te centraliseren, zodat de sportieve directie en scoutingcel ze sneller en efficiënter kunnen behandelen. “En hierdoor kunnen we de makelaars een betere opvolging van hun aanvragen verzekeren”.

Om in de toekomst de efficiëntie van het platform nog te verbeteren, zal elke makelaar een unieke account krijgen. Dit is enerzijds gemakkelijker voor de makelaar en anderzijds overzichtelijker voor de club.

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!