Roep onze spelers naar de zege tegen Club!

In de kwartfinale van de Beker van België komen we op donderdag 19 december om 20u45 in eigen huis uit tegen Club Brugge. Inmiddels is alle info betreffende de ticketing bekend. De ticketprijs werd vastgelegd op 10 euro voor de zitplaatsen en 5 euro voor de staanplaatsen. Rolstoelgebruikers betalen €10. Begeleiders kunnen gratis binnen.

Naar goede gewoonte starten we de verkoop met een voorrangsperiode voor onze trouwe abonnees, zodat zij op hun vaste plek van tijdens de competitie kunnen plaatsnemen. Vanaf zondag 8 december zullen ze hun ticket kunnen aankopen, online (vanaf 10u00) of aan de loketten (vanaf 15u30) voorafgaand aan de wedstrijd tegen Charleroi.

Op donderdag 12 december, vanaf 10u, zal de vrije verkoop dan starten. Zowel online als aan de loketten, voor alle supporters die geen abonnement hebben maar er toch graag bij zouden zijn in de beker. Let op: om veiligheidsredenen kan er maar één ticket per ID aangekocht worden.

Hieronder overlopen we nog eens de openingsuren van de dienst Ticketing (op niet-wedstrijddagen):

  • Maandag: GESLOTEN
  • Dinsdag: van 13u tot 18u
  • Woensdag: van 13u tot 18u
  • Donderdag: van 10u tot 18u
  • Vrijdag: van 10u tot 14u
  • Zaterdag: GESLOTEN
  • Zondag: GESLOTEN

Paars-wit hoopt om met z’n allen het stadion tot op de nok te vullen om er een denderende partij van te maken! Laten we allemaal samen de poort naar de halve finales openbeuken. Come On You Mauves!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!