Reserves onderuit in Lokeren

Maandagavond bekampten onze Reserves in het Waasland Sporting Lokeren. Ons tweede elftal liep tegen een 3-1 nederlaag aan. Ze blijven voorlopig aan de leiding met twee punten voorsprong op Standard en drie punten voorsprong op KRC Genk, al hebben zij beide een match minder gespeeld.

Ondanks de aanwezigheid van verschillende spelers uit de A-kern, stonden onze jongens al snel twee doelpunten in het krijt. Francis Amuzu zorgde voor de aansluitingstreffer na een halfuur spelen, waardoor het bij de rust 2-1 stond. In de tweede helft bleef de gelijkmaker uit en slikte paars-wit zelfs nog een derde doelpunt. Volgende spelers stonden op het veld:

Ilias MOUTHA-SEBTAOUI, Alexis SAELEMAEKERS, Abdoul Karim DANTE (84’ Lucas LISSENS), Thierry LUTONDA, Edo KAYEMBE (86’ Yevhenii MAKARENKO), Olivier DHAUHOLOU (55’ Alan MAYANGA), Sieben DEWAELE, Jeremy DOKU, Francis AMUZU, Luka ADZIC (66’ Antoine COLASSIN) & Elias COBBAUT