Reserves blijven foutloos in play-offs

In navolging van het eerste elftal op zondag, wonnen ook de reserves van RSC Anderlecht op bezoek bij Royal Antwerp FC. Het werd maandagavond 2-3 voor paars-wit.

Na een uur spelen stond het 0-3 voor de jongens van Jonas De Roeck. De Great Old kwam dan wel nog terug tot 2-3, maar de Brusselaars wonnen verdiend, na goals van Adzic, Amuzu en Mayanga. Het is de vijfde zege op rij in de play-offs, goed voor een foutloos parcours met 15 op 15.

Alexis Saelemaekers, een dag eerder nog ingevallen op de Bosuil met de A-ploeg, speelde een uur, terwijl Francis Amuzu en Dennis Appiah respectievelijk 85 en 90 minuten tussen de lijnen stonden.

Volgende week maandag, 25 februari, komt Cercle Brugge op bezoek. De aftrap van die partij, in Tubeke, wordt gegeven om 19u30. Naar goede gewoonte kunnen onze trouwe abonnees de wedstrijd gratis bijwonen.

Doelpunten: 22' Luka Adzic (0-1), 47' Francis Amuzu (0-2) & 65' Alan Mayanga (0-3)

RSCA: Moutha-Sebtaoui, Dante, Lissens, Lutonda, Leoni (74’ El Kababri), Amuzu (85’ Nzita), Dewaele (c), Doku, Appiah, Saelemaekers (63’ Mayanga) & Adzic (70’ Colassin)

Antwerp: Teunckens, Seck, Niangadou, Nazaryna, Kakudji, Nöstlinger (c), Van Landeghem, Abdelali, Verhoogen, Quirynen & Di Biniamu

Lees verder