Reserven behouden perfect rapport in play-offs

Na drie speeldagen in de play-offs blijven de paars-witte reserven een perfect parcours afleggen. Gisteren, maandag 6 februari, klopten ze KRC Genk met 4-2 op het synthetische veld in Neerpede.

Paars-Wit zorgde in het begin van de wedstrijd voor de meeste dreiging en werd daar na net geen twintig minuten spelen voor beloond. Milan Corryn zette goed druk na een te harde terugspeelbal op de Genkse doelman en kon zo de score openen. Kort voor rust legde Mohammed Dauda de wedstrijd in een beslissende plooi met twee doelpunten. Eerst zag hij zijn afstandsschot laag in de linkerhoek verdwijnen, twee minuten later scoorde de Ghanees met een kopbal uit de duik de 3-0.

De bezoekers prikten op het uur terug via een doelpunt van Falke Vandecaetsbeek, maar Milan Corryn zorgde met een knappe actie al snel opnieuw voor een kloof van drie doelpunten. In de slotfase leverde een strafschopfout van Kobe Cools nog de 4-2-eindstand op, Paolo Sabak zette de penalty feilloos om. Volgende week maandag, 12 februari, ontvangen de reserven Club Brugge, dat met 2 op 9 voorlaatste staat in de play-offs.

 

Lees verder

Embedded thumbnail for Senne liet zich verzorgen op Neerpede!
Video
Herinner je je Senne nog, de ster uit onze kerstclip? Hij kwam afgelopen week langs op Neerpede voor een blessurebehandeling en wat advies van onze medische staf!
In navolging van enkele andere eersteklassers gaat ook Paars-Wit van start met een Referee Academy. De selectiedagen daarvoor zullen in maart en april plaatsvinden.