Proximus en Hello bank! nieuwe partners van damesteam

Met Hello bank! en Proximus worden vanaf het seizoen 2018-2019 twee nieuwe partners toegevoegd aan het succesverhaal van de RSCA Ladies.

Speelster Aline Zeler is erg blij met de komst van beide partners: “Toen ik vernam dat Proximus en Hello bank! ons zullen ondersteunen, kon ik mijn geluk niet op. We hebben een goede ploeg en ik hoop dat we samen mooie resultaten kunnen neerzetten volgend seizoen.”

Dominique Leroy, CEO van Proximus, geeft uitleg bij het uitgebreide partnerschap dat op deze manier tot stand gebracht wordt: “Ik ben heel fier dat we, als trouwe partner van RSC Anderlecht sinds meer dan 25 jaar, nu ook de damesploeg kunnen ondersteunen. In al onze sponsoractiviteiten in de sportwereld hebben we aandacht voor de vrouwenteams en voor de vrouwensport in het algemeen. Door onze kanalen en knowhow te gebruiken om de damesploeg van RSC Anderlecht meer in de kijker te zetten, willen we bijdragen aan de verdere groei en professionalisering van het vrouwenvoetbal, en vrouwelijke sporters de aandacht geven die ze verdienen.”

Met Hello bank! wordt ook een tweede belangrijke partner toegevoegd aan het verhaal van de paars-witte damesploeg. Die bank, die onderdeel is van BNP Paribas Fortis, verstevigt zo de samenwerking die het al had met RSCA. CEO Maxime Jadot is dan ook verheugd met dit nieuwe hoofdstuk: “RSC Anderlecht en BNP Paribas Fortis schrijven al sinds 37 jaar samen geschiedenis dankzij de waarden die ze delen: teamspirit, respect, toegankelijkheid en toewijding. Vorig jaar hadden we reeds beslist om deze trouwe en voorbeeldige samenwerking tussen de twee leiders in hun respectievelijke markten verder te zetten tot en met 2021. Ons merk Hello bank! is reeds hoofdsponsor van de eerste eSporter van Paars-Wit. Vanaf vandaag zullen we met dit merk onze aanwezigheid verder uitbouwen in de vorm van extra ondersteuning van het damesteam. Het damesteam van RSC Anderlecht, dat sinds begin van de maand titel dragend kampioen van België is, zal op deze manier verder ‘haar eigen verhaal’ kunnen schrijven met Hello bank! als shirtsponsor voor de volgende 3 seizoenen. Vrouwenvoetbal kent de laatste jaren een steile opmars. De grote interesse in de damesploeg van RSC Anderlecht zal Hello bank! nog dichter bij haar leden alsook de niet-leden brengen door het uitspelen van het partnership bij het jonge, vrouwelijke en geconnecteerde publiek.”

Lees verder