Paars-Wit zwaait Teo uit

Flashback naar augustus 2016: RSCA kondigt de komst van Lukasz Teodorczyk aan. Het gaat om een huurovereenkomst, met aankoopoptie, voor een jaar. Eind maart 2017, acht maanden later, laat RSCA weten dat het de Poolse spits definitief overneemt van het Oekraïense FC Dinamo Kiev. Hij heeft intussen al 20 goals in de competitie gemaakt. Het publiek in het Astridpark sluit hem in de armen en doopt Teodorczyk ‘Teo’, de naam die na elk van zijn goals echoot in het stadion.

Uiteindelijk zal hij het jaar afsluiten als landskampioen én als topschutter, met 22 doelpunten in 38 competitiewedstrijden. Ook het seizoen erop bewijst Lukasz zijn waarde: hij scoort 15 keer in 33 competitieduels. Nu verlaat Teo Paars-Wit en tekent hij bij het Italiaanse Udinese Calcio. Bedankt voor je vele goals en de punten die ze ons opleverden, Teo! Veel succes!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!