Paars-Wit licht aankoopoptie Kenny Saief

RSCA heeft besloten om de optie in het huurcontract van Kenny Saief te lichten. Hij maakt dus definitief de overstap van KAA Gent naar Paars-Wit.

De 24-jarige linkerflankspeler kwam tijdens de afgelopen wintermercato op huurbasis naar het Astridpark en was er tot dusver in 17 duels goed voor één doelpunt en drie assists. Zo ontwikkelde de Israëlische Amerikaan zich tot een waardevolle speler in het elftal van coach Hein Vanhaezebrouck, met wie hij eerder al kampioen werd bij KAA Gent. De samenwerking tussen beide wordt nu dus verlengd, en daar is Saief zelf heel tevreden mee: “Vanaf de eerste minuut bij RSCA voelde ik me meteen thuis. Ik voel me goed in de ploeg en hou van de fans hier, dus ik ben heel erg blij dat ik hier ook de komende jaren kan blijven.”

Wil je de volledige videoboodschap van Kenny voor de fans bekijken? Download dan snel de RSCA Official-app!

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend