Paars-Wit 4-1 Blauw-Zwart

Onze reserven waren vorige week het seizoen met een valse noot begonnen, op bezoek bij Sporting Charleroi incasseerden ze vier doelpunten en konden ze zelf niet raak treffen. Die nederlaag werd gisteren ruimschoots rechtgezet. In de topper tegen de U21 van Club Brugge kwamen onze jongens vier keer tot scoren.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor Anderlecht. Na amper drie minuten kopte Olivier Dhauholou na een hoekschop de bal tegen de netten. Een kwartier later was het Mardochee Nzita die de score verdubbelde, weeral na een corner. Even leken de Bruggelingen terug in de wedstrijd te komen, Boy de Jong moest zich in de 36e minuut omdraaien, maar net voor de rust zorgde Yari Verschaeren voor de geruststellende 3-1. Na de pauze maakte Jeremy Doku er nog 4-1 van.

Een ruime zege tegen de eeuwige rivalen uit West-Vlaanderen: missie volbracht voor het team van Jonas De Roeck! Nu is het aan de troepen van Hein Vanhaezebrouck om deze prestatie zondag te evenaren!