Overzicht uitgeleende spelers

Trezeguet raakte met Kasimpasa niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen Genclerbirligi. De Egyptenaar speelde 81 minuten mee. Vorige week werden hij en zijn ploegmaats ook al uit de Turkse beker geknikkerd door tweedeklasser Boluspor na een 4-1-nederlaag, toen zorgde Trezeguet wel voor de eerreddende treffer.

Stéphane Badji en Kayserispor wonnen met 0-2 op bezoek bij Akhisarspor. De Senegalese middenvelder stond de volledige partij tussen de lijnen.

Wout Faes zag vanop de bank hoe zijn ploegmaats bij Excelsior na een 0 op 15 opnieuw aanknoopten met een zege. Thuis tegen FC Groningen werd het 2-0, maar Faes kwam niet in actie.

Jorn Vancamp begon voor Roda JC aan de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. De jonge aanvaller werd na 58 minuten bij een 0-0-stand naar de kant gehaald, maar zag zijn ploeg nog tegen een 0-1-nederlaag aanlopen.

Silvère Ganvoula mocht bij KV Mechelen aan de rust invallen in de partij tegen KV Kortrijk. De aanvaller kon een 2-0-achterstand echter niet meer helpen ophalen.

Davy Roef en Isaac Kiese Thelin bleven met Waasland-Beveren op een 1-1-gelijkspel steken op het veld van Sporting Lokeren. Kiese Thelin werd na 71 minuten naar de kant gehaald.

Aaron Leya Iseka verloor met Zulte Waregem op eigen veld met 1-2 van Royal Antwerp. De spits maakte de hele partij vol. Idrissa Doumbia, de andere huurling van Paars-Wit, zat niet in de selectie bij Essevee.

Dodi Lukebakio speelde met Sporting Charleroi thuis 1-1 gelijk tegen KRC Genk. Voor Lukebakio was het zijn eerste basisplaats na zijn blessure, hij werd zo'n tien minuten voor tijd gewisseld.